Hrișca și mierea de albine, tratament pentru hipertensiune

Se știe că o dietă bogată în legume care au un conținut ridicat de apă, fructe și acizi grași omega-3, se poate preveni și ține sub control hipertensiunea arterială. Combinația de hrișcă și miere de albine vine să completeze acestă listă.

Hrișca este o cereală gustoasă și aromată, care conține amidon, proteine, zahăr, grăsimi, aminoacizi prețiosi, vitamine, minerale: calciu, fosfor, magneziu. Este esențială în dieta bolnavilor de diabet, a celor cu afecțiuni cardiace și hepatice și ale sistemului nervos. Hrișca este recomandată și persoanelor supraponderale și celor care au suferit intervenții chirurgicale.

Pentru tratamentul hipertensiunii se amestecă 3 linguri de pulbere de hrișcă cu 3 linguri de scorțișoară și un pahar de miere de albine (bio sau organică) sau 5 linguri de zahăr brun.

Continuarea, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s