Trei rețete de sucuri pentru detoxifierea organismului

După o perioadă de excese alimentare, pentru a asigura buna funcționare a organismului, se recomandă a se ține o cură de detoxifiere, care, totodată, să refacă și să mențină sănătatea sistemului digestiv.

Prima dintre rețetele propuse conține un pahar de apă plată, 2 linguri de oțet din cidru de mere, 2 linguri de suc proaspăt de lămâie, o linguriță rasă de praf de sorțișoară, un praf de piper roșu măcinat sau ardei roșu pudră, 1-3 lingurțe de miere de albine bio sau organică. Ingredientele se amestecă, produsul astfel obținut fiind indicat a se consuma cu 20-30 de minute înainte de fiecare masă.

Această rețetă, care funcționează ca un supliment digestiv, topește grăsimile, ajută la scăderea în greutate, energizează organismul, fiind indicat și diabeticilor.

Oțetul din cidru de mere conține enzime, minerale, vitamine, aminoacizi esențiali, pectină, bacterii “bune”, conține acid lactic, citric,malic dar și acid acetic care poate scădea cu până la 6% tensiunea arterială, ajutând totodată și la absorbția amidonului din cereale.

Continuarea, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s