Cură pentru eliminarea pietrelor de la fiere și ficat

După cum bine se știe, ficatul este organul responsabil cu procesarea lipidelor și eliminarea toxinelor din organism, având, totodată, un impact direct asupra bunei funcționări a fiecărei celule din corp.

Atunci când ficatul este suprasolicitat, în special din partea alimentelor bogate în colesterol, acesta nu le mai poate procesa corespunzător și, prin urmare, se depune sub formă de cristale în ficat, care, în timp, formează calculi. Ficatul unui pacient care are calculi biliari poate funcționa la o capacitate de 40%, fără a prezenta simptome specifice (oboseala este cel mai frecvent simptom), diagnosticul putându-se confirma doar prin intermediul unei ecografii.

De cele mai multe ori, recomandarea medicului specialist este de a îndepărta calculii prin metoda chirurgicală. Vă propunem astăzi o metodă naturistă, care promite rezultate cel puțin la fel de eficiente.

Astfel, timp de 6 zile se va consuma câte un litru de suc de mere pe zi, înainte de mese sau la 2 ore după mesele principale. În această primă săptămână de cură nu se vor consuma mâncărurile și băuturile reci, ci doar cele calde sau la temperatura camerei, pentru a favoriza dilatarea canalelor biliare. De asemenea, nu se va consuma nici un fel de produs de origine animală și nu se vor lua medicamente, nici măcar vitamine. Dacă suferiți de o altă afecțiune acută care necesită medicație, amânați cura.

Continuarea, aici.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s