Cinci tratamente naturiste pentru nefrită

Nefrita reprezintă inflamarea rinichilor ca urmare a microbilor ajunși în țesutul renal și poate afecta persoane de orice vârstă.

Cele mai frecvente simptome ale bolii sunt oboseala, starea generală alterată, somnolența, gustul neplăcut în gură, diareea, febra, durerile lombare, scăderea poftei de mâncare, edemul, uscăciunea pielii și a mucoaselor, dereglările de micțiune.

Cel mai adesea, nefrita apare ca urmare a unor modificări hormonale, diabetului zaharat, adenomului de prostată, imunodeficienței secundare, afecțiuni urologice, infecții ale căilor urinare sau anomalii ale acestora din urmă.

Pe lângă consumul ridicat de legume și fructe crude, care ajută în ameliorarea simptomelor nefritei datorită sărurilor de potasiu, întărirea sistemului imunitar, puteți recurge și la următoarele tratamente naturiste, pentru a grăbi vindecarea:

  1. infuzia de mesteacăn. Se prepară adăugând 2 linguri de frunze uscate și mărunțite la o cană cu apă fierbinte, după care se adaugă un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu și se lasă la infuzat 6 ore. Se consumă 2 căni pe zi, una dimineața și una seara;

Continuarea, aici.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s