Cura cu ceapă și miere împotriva bolilor cardiovasculare

Folosită preponderent la gătit, ceapa are efecte antiinflamatorii, antibacteriene, antianemice, antiseptice, depurative, antiinfecțioase, iar alături de mierea de albine, formează un produs benefic sistemului cardiovascular și nervos.

Pentru preparare aveți nevoie de 300 g de miere de albine de munte, organică, și un kilogram de ceapă roșie. Ceapa curățată și spălată se dă prin mașina de tocat, storcătorul de fructe și legume sau robotul de bucătărie, iar când obțineți 600 ml de suc limpede se pune într-un vas din sticlă și se adaugă mierea de albine, omogenizând.

Produsul se păstrează la frigider.

Metodă de administrare: se consumă câte 50 ml de suc de ceapă cu miere de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, timp de 30 de zile, după care se face pauză 7 zile și se poate relua, la nevoie.

Continuarea, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s