Ce puteți trata cu nectar de pere

Perele sunt fructe hipoalergenice, bogate în vitamine și săruri minerale, care contribuie la buna funcționare a întregului organism.

În compoziția chimică a perelor s-au identificat fibre, vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B9, C, E,  minerale (calciu, fier, magneziu, mangan, sodiu, sulf, bor, cupru, fosfor, potasiu), pectină, acid hidroxicinamic (previne cancerul de stomac și cel pulmonar) și quercitină.

Pentru a obține nectarul de pere aveți nevoie de fructe proaspete, bine coapte, dar fără defecte, miere de albine și apă. Fructele (cu tot cu coajă) se pasează până se obține un piure, după care se adaugă mierea și apa, apoi se omogenizează.

Acest amestec este benefic în cazul persoanelor care:

  • sunt fumătoare – contribuie la inactivarea unor substanțe cancerigene datorită quercitinei. Se consumă 1 litru de nectar zilnic pentru cel puțin 10-14 zile. Ideal, se repetă în fiecare lună;

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s