Cum se tratează natural toxiinfecția alimentară

În special în sezonul călduros, toxiinfecțiile alimentare sunt un risc deoarece alimentele transportate, depozitate sau gătite necorespunzător pot fi infectate cu diverși agenți patogeni, iar ingerate duc la îmbolnăvirea persoanei respective.

Dacă vă confruntați cu această situație, puteți apela și la următoarele tratamente naturale, cu acordul medicului specialist, care va evalua gravitatea afecțiunii:

  • tinctura de propolis –  se administrează timp de 15 zile, conform prospectului, în funcție de vârstă;
  • tinctura de echinaceea – se administrează timp de 15 zile, câte o linguriță de 2-3 ori pe zi, diluată în 150 ml de apă;
  • infuzia de anghinare – se prepară dintr-o linguriță de plantă uscată și mărunțită la o cană cu apă fierbinte. Se consumă 2 căni pe zi. Este benefic în special pentru combaterea vărsăturilor și a senzației de greață.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s