Cura cu clorofilă: beneficii, peparare și administrare

Detoxifierea organismului este o metodă eficientă de a elimina toxinele și de a “restarta” acele organe care devin leneșe în urma exceselor alimentare, stresului sau alimentației incorecte și nu își mai îndeplinesc funcțiile corespunzător.

Clorofila este una dintre cele mai eficiente metode de purificare a întregului organism, aceasta având rolul de a grăbi cicatrizarea rănilor, de a încetini procesul de îmbătrânire, de a proteja împotriva radicalilor liberi și a substanțelor chimice utilizate zilnic.

Totodată, clorofila are un puternic efect remineralizant și vitaminizant, fiind în special benefic persoanelor care suferă de anemie, tulburări de coagulare, astm, bronșită, gastrită, acnee, alergii cutanate, tulburări ale tranzitului intestinal, carențe de magneziu sau calciu.

Mod de preparare –  aveți nevoie de o mână de tulpini și frunze de țelină, pătrunjel verde, mlădițe tinere de grâu verde, urzică, lucernă, orz, leurdă pe care le tocați cu ajutorul unui storcător prin presare sau cu tocătorul de carne. Pasta obținută se amestecă cu un pahar de apă plată, suc de măr sau suc proaspăt stors de lămâie. Este de preferat a se folosi mai multe plante la pregătirea sucului, pentru a beneficia de o gamă mai largă de nutrienți.

Continuarea, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s