Sucul de mere și ce poate trata acesta

Pe lângă vitaminele și sărurile minerale variate care intră în compoziția chimică a merelor, acestea conțin și antioxidanți puternici care combat efectele stresului oxidativ de peste zi, contribuind activ la buna funcționare a organismului.

Pentru a obține suc de mere aveți nevoie de un storcător centrifugal și mere proaspete, bine spălate și curățate de părțile lovite sau stricate, dar nu și de coajă.

Sucul se consumă imediat după preparare deoarece oxidează foarte repede, existând astfel riscul ca substanțele nutritive să fie alterate.

Consumul de suc de mere este recomandat în special persoanelor care suferă de:

  • astm – se consumă 500-1000 ml de suc zilnic, pe o perioadă de cel puțin 30 de zile, în special în sezonul rece, înaintea meselor principale cu 20-30 de minute;

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s