Vin aromat pentru stimularea imunității

Odată cu schimbarea sezonului cresc și riscurile de îmbolnăvire, în special apărând virozele respiratorii.

Una dintre modalitățile de a crește imunitatea organismului sunt preparatele naturale. Astăzi vă propunem o rețetă de vin aromat cu salvie și rozmarin.

Pentru preparare aveți nevoie de un litru de vin roșu organic și câte o mână de frunze de salvie și rozmarin proaspete. Ingredientele se pun într-o oală și se lasă la macerat timp de 12 ore (vasul fiind acoperit), după care se strecoară și se ține pe o baie de aburi timp de o oră, având grijă însă ca preparatul să nu atingă punctul de fierbere.

După ce s-a răcit, vinul se păstrează în sticle închise la culoare.

Se administrează câte un “shot” de 2 ori pe zi, înainte de masa de prânz și cea se seară.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s