Afecțiunile cardiovasculare sunt o problemă reală a vieții contemporane, acestea afectând persoane din ce în ce mai tinere.
Și pentru că cel mai adesea lipsa timpului nu permite o dietă sănătoasă, cu mese la ore fixe, vă propunem astăzi o alternativă, pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă.
Pentru prepararea sucului aveți nevoie de morcov tânăr, roșii coapte și 4-5 frunze verzi de busuioc sau rozmarin.
Dați morcovul prin storcător până obțineți 50 ml de suc, apoi roșiile și frunzele de busuioc sau rozmarin până obțineți 200 ml de suc. Omogenizați cele două sucuri și consumați imediat. Puteți bea până la 3 astfel de pahare zilnic, cu 30 de minute înaintea meselor principale.
La prepararea sucului este recomandat a se folosi doar produse organice sau bio, bine spălate și curățate de eventualele imperfecțiuni. Nu se va folosi bulion sau suc de roșii conservat!
Între beneficiile aduse de această combinație amintim:
Continuarea, aici.