Suc natural antiinflamator

Inflamația reprezintă o reacție localizată a unui țesut față de o agresiune locală, cauzată de celule bolnave, micoorganisme patogene, factori iritanți etc., care se manifestă prin căldură, tumefacție, roșeață și durere.

Pentru prepararea sucului antiinflamator aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un măr
  • 2 morcovi tineri mari (aveți grijă să nu fie lemnoși la mijloc)
  • 2 țeline mici
  • un centimetru de rădăcină de ghimbir
  • o lingură de ulei de pește (doar dacă îi suportați gustul și nu aveți senzație de vomă după ce-l consumați)
  • o linguriță de pudră de turmeric
  • 3-5 frunze proaspete de coriandru.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s