Tusea se alungă cu sirop din muguri de brad

Tot dintre leacurile bunicii “furăm” și de data aceasta și împărtășim o rețetă delicioasă și parfumată cu muguri de brad.

Pentru prepararea rețetei aveți nevoie de:

  • două kilograme de muguri de brad (din zone nepoluate)
  • două kilograme de miere de albine de salcâm bio sau organică sau zahăr (alb sau brun)
  • flori de salcâm (opțional).

Mugurii de brad se spală bine în mai multe ape, se tamponează cu un prosop din hârtie și se așază într-un borcan din sticlă, să fie de 2 degete, după care se adaugă florile de salcâm, dacă doriți, și miere de 2 degete. Așa se continuă până ce borcanul este plin, ultimul strat fiind obligatoriu cel de miere.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s