Suc antioxidant cu mere

Alimentele antioxidante contribuie la reducerea stresului oxidativ și scade efectul radicalilor liberi asupra organismului, acestea fiind importante pentru prevenția și tratarea cancerului.

Pentru rețeta de astăzi aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un măr
  • un morcov
  • un cartof
  • o lămâie.

Spălați bine toate ingredientele și lăsați-le la sfârșit într-o soluție preparată din părți egale de apă și oțet de mere timp de 5 minute, după care, folosindu-vă de storcătorul de fructe, obțineți sucul. Legumele și fructele se dau prin storcător cu tot cu coajă.

Sucul se consumă imediat, preferabil, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înainte de masă. Se pot consuma până la 2 astfel de sucuri zilnic.

Continuarea, aici.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s