Ce puteți trata cu oțet de salvie

Plantă aromatică apreciată în gastronomie, salvia are proprietăți antinevralgice, hipoglicemiante, coleretice, antisudorifice, depurative, digestive, neurotonice, astringente, antiseptice, antioxidante și antiinflamatoare.

Pentru a prepara oțetul de salvie aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • flori de salvie
  • oțet bio sau organic.

Puneți florile într-un vas din sticlă până ce umpleți vasul (fără a le îndesa), apoi turnați oțetul. Acoperiți vasul și lăsați-l la macerat timp de 14 zile, la soare. La sfârșit filtrați și păstrați oțetul astfel obținut într-un recipient din sticlă, la loc răcoros.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s