Trei condimente pentru scăderea tensiunii arteriale

Hipertensiunea arterială este unul dintre cei mai importanți factori de risc care poate provoca deces prematur la nivel mondial, dar care poate fi prevenit și tratat.

Dieta este primul pas pe care o persoană suferindă îl poate face, astfel încât nutrienții să contribuie la însănătoșire. Vă propunem astăzi să încorporați în planul dumneavoastră alimentar trei condimente puternic antioxidante, care au multiple aplicații terapeutice:

  1. Turmericul – contribuie la îmbunătățirea funcției cardiace și, alături de piper, la scăderea tensiunii arteriale. Se administrează câte o jumătate de linguriță de pulbere, de 3 ori pe zi, ca atare sau adăugat în sucuri sau mâncare. De asemenea, tinctura are același efect, în acest caz administrându-se câte 15-20 de picături zilnic. Și ceaiul din rădăcină de turmeric este eficient. Acesta se prepară prin fierberea unei lingurițe rase de rădăcină într-o cană cu apă, timp de un minut, după care se lasă la infuzat 15 minute. Se consumă 2 căni zilnic.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s