Beneficiile consumului de curmale și miere de albine

Originar din oazele Egiptului și ale Peninsulei Arabice, curmalul este un palmier al cărui rod este extrem de apreciat peste tot în lume datorită dulceții și versatilității sale.

Pentru a beneficia de efectele acestei combinații aveți două variante.

Prima dintre variante presupune consumul a 7 curmale împreumă cu 7 lingurițe de miere, dimineața, pe stomacul gol.

Persoanele care tolerează mai greu dulceața acestei combinații, pot prepara un decoct din 50 grame de curmale, la un litru de apă. Lăsați la fiert timp de 10 minute, după care lăsați la răcit. Când decoctul este călduț, adăugați 4 linguri cu miere de albine, amestecați până ce acesta se dizolvă și împărțiți lichidul în 4 doze, fără a filtra. Se bea câte o cană la 6 ore.

Continuarea, aici.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s