Ce puteți trata cu vin de hrean

Originar din vestul Asiei, hreanul este folosit în medicina tradițională datorită proprietăților sale tonice, digestive, relaxante, decongestionante, expectorante, antiparazitare, neurotonice.

Pentru a prepara vinul de hrean, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un litru de vin roșu bio sau organic
  • 200 g de rădăcină de hrean rasă.

Adăugați cele două ingrediente într-un borcan din sticlă, închideți-l ermetic, agitați-l puternic și lăsați-l la macerat timp de 8 zile.

La sfârșit se filtrează, iar vinul astfel obținut se păstrează în recipiente din sticlă, la loc răcoros.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s