Trei alimente care scad colesterolul

Cea mai simplă metodă de scădere a nivelului de colesterol este adoptarea unei alimentații cât mai sănătoase, reducerea stresului și odihna corespunzătoare.

O alimentație sănătoasă, adecvată nevoilor specifice ale unei persoane, se poate dovedi de foarte multe ori salvatoare.

Astăzi vă propunem trei alimente care vă pot ajuta să scăpați de neplăcerile produse de un nivel crescut de colesterol.

  1. boabele de muștar – se consumă câte o linguriță, de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înaintea meselor principale, timp de 30 de zile. Pentru mai multe informații referitoare la beneficiile consumului de boabe de muștar, aici;
  2. uleiul de măsline – se va consuma doar ulei de măsline de foarte bună calitate, presat la rece, extra-virgin, deoarece orice alt fel de prelucrare scade din efectele benefice pe care acesta îl are asupra sănătății organismului. Atunci când achiziționați uleiul, asigurați-vă că acesta este stocat într-un vas din sticlă, de culoare închisă, iar depozitarea acestuia nu s-a făcut la soare;

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s