Trei ceaiuri care alungă crampele stomacale

Deși au diferite cauze, crampele stomacale s-au dovedit a fi sensibile la unele combinații de plante.

Vă propunem astăzi trei combinații de ceaiuri care au efect antispastic și calmant.

Faceți un amestec din 50g de coada-calului, 25g de rădăcină de pătrunjel de câmp, 40g de talpa-gâștii, 7,5g de flori de nalbă de pădure și 7,5g de toporași. Într-un litru cu apă clocotită puneți 3 linguri din amestecul de plante preparat anterior, acoperiți vasul și lăsați la infuzat timp de 10 minute. Strecurați și consumați întreaga cantitate de ceai pe parcursul unei zile. Cura durează timp de 21 de zile.

Preparați un amestec din 60g de coada-calului, 60g de schinel (Cnicus benedictus), 60g de sunătoare, 15g de anason și 15g de lichen de piatră. Într-un litru de apă clocotită adăugați 3 linguri din acest amestec, acoperiți vasul și lăsați la infuzat timp de 10 minute. Strecurați și consumați ceaiul pe parcursul unei zile. Cura durează timp de 30 de zile.

Continuarea, aici.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s