Indiferent de anotimp, răceala este la fel de neplăcută și de supărătoare. Din fericire, remediile naturale pentru tratarea acesteia sunt variate și la îndemâna tuturor.
Pentr a prepara acest remediu, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- jumătate de cană cu rădăcină de brusture tocată mărunt
- o portocală tocată mărunt, cu tot cu coajă
- o lămâie tocată mărunt, cu tot cu coajă
- 2 cepe medii, tocate mărunt
- 10 căței de usturoi mari, zdrobiți
- o rădăcină de hrean mare, rasă mic
- o rădăcină de ghimbir, rasă mic
- un sfert de cană cu ardei iute roșu, tocat mărunt
- oțet din cidru de mere
- 2 felii de măr
- un sfert de cană cu miere de albine.
Puneți toate ingredientele într-un borcan din sticlă, suficient de mare cât să încapă toate ingredientele (exceptând mierea de albine) și să nu rămână spațiu după ce turnați oțetul, mai mult de două degete, deasupra. Pentru a preveni ruginirea capacului, puneți o folie de plastic înainte de a închide borcanul.
Continuarea, aici.