Ce puteți trata cu vin de nuci verzi

Fructe delicioase și pline de nutrienți, nucile verzi sunt și o sursă importantă de substanțe active, care pot fi utilizate pentru prevenirea, tratarea și ameliorarea unor afecțiuni.

Pentru a prepara acest vin, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un litru de țuică naturală (care are cel puțin 40º tărie)
  • 2 litri de vin bio sau organic
  • 2 kilograme de zahăr
  • 70 de sâmburi de nuci verzi.

Puneți sâmburii într-un borcan de sticlă, turnați țuica, acoperiți vasul și lăsați la macerat timp de 7 zile, după care adăugați zahărul și vinul. Amestecați cu o lingură de lemn până ce zahărul se dizolvă, închideți ermetic vasul și lăsați la macerat încă 40 de zile, la loc rece și ferit de lumină.

Continuarea, aici.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s