Trei ceaiuri antianemice

Un prim pas pentru tratarea anemiei este remineralizarea organismului, proces care se poate realiza cu succes și cu ajutorul plantelor.

Puneți la fiert un litru de apă, iar când aceasta atinge punctul de fierbere adăugați, 30g de frunze de brebenel uscate și lăsați la fiert timp de un minut – după care stingeți focul, acoperiți vasul și lăsați la infuzat timp de 15 minute.

Strecurați și consumați câte 2 căni de ceai zilnic, între mese, până când obțineți rezultatele dorite.

*****

Într-un litru de apă care dă în clocot se pun 20g de frunze de nuc proaspăt culese și se lasă la fiert, la foc mic, timp de 15 minute, după care se strecoară.

Se consumă 2 căni zilnic, între mese.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s