Bitterul suedez: preparare și administrare

Deși nu se cunoaște nici acum rețeta originară de bitter suedez, principiile acestuia au fost reproduse de-a lungul timpului și folosite prentru tratarea diverselor afecțiuni.

Pentru a prepara rețeta propusă astăzi, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 30 g de țintaură
  • 20 g de tătăneasă
  • 20 g de rostopască
  • 20 g de salvie
  • 20 g de odolean
  • 20 g de coriandru
  • 20 g de anghinare
  • 30 g de gălbenele
  • 30 g de sunătoare
  • 25 g de ciuboțica-cucului
  • 30 g de urzică
  • 30 g de pufuliță cu flori mici
  • 30 g de coada-calului
  • 30 g de coada-șoricelului
  • 30 g de unguraș
  • 30 g de pătlagină
  • 30 g de cimbru
  • 25 g de osul iepurelui
  • 30 g de pedicuță
  • 25 g de vâsc
  • 25 g de traista-ciobanului
  • 30 g de aloe
  • 10 g rășină de brad
  • 5 g de șofran sau rizom de stânjenel
  • 10 g flori de salcâm
  • 10 g frunze de dafin
  • 20 g de frunze de frasin
  • 10 g de fenicul
  • 20 g troscot
  • 20 g de gențiană
  • 10 g de rădăcină de scaiete
  • 10 g angelică
  • 20 g de boabe pisate de ienupăr
  • 20 g de flori de soc.

Continuarea o puteți găsi aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s