Trei motive pentru a mânca pepene roșu

Având 90% apă în compoziția sa, pepenele roșu este unul dintre cele mai apreciate fructe ale verii, datorită gustului, dar și proprietăților sale curative.

Cu doar 30 de calorii la fiecare 100g, pepenele roșu conține până la 91,5% apă, protide, glucide, fitohormoni, enzime, zaharuri, minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), celuloză, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9,C, E, PP), antioxidanți și ulei eteric.

Astăzi nu vă dăm decât 3 motive pentru a mânca pepene roșu, și anume:

  1. hidratează organismul, factor esențial pe timpul verii
  2. contribuie la scăderea în greutate, prevenind obezitatea

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s