Vin din plante cu efect antiinfecțios

Infecția reprezintă invadarea unui organism viu cu microorganisme patogene care acționează prin multiplicarea virulentă și/sau prin eliberarea de toxine. Infecțiile pot fi localizate sau generalizate.

Pentru a prepara vinul cu efect antiinfecțios, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un litru de vin alb bio sau organic
  • flori de soc
  • rădăcină de ferigă
  • nalbă-mare albă
  • pătrunjel de câmp.

Din plantele menționate (spălate și tocate mărunt) se face un amestec din părți egale. Adăugați într-un borcan din sticlă 30 g din amestecul de plante, turnați vinul, astupați vasul și lăsați-l la macerat timp de 12 ore.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s