Ce putem trata cu tinctură din coajă de lămâie

Lămâia este un fruct bogat în substanțe active și antioxidanți, coaja conținând și multe uleiuri care sunt benefice organismului.

Pentru a prepara tinctura, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 30 g de coajă care provine de la lămâi organice
  • 100 ml de alcool de 40-50º.

Coaja trebuie să fie rasă mic, după care se pune într-un borcan de sticlă. Se adaugă alcoolul, se închide ermetic, se agită energic și se lasă la macerat timp de 8 zile, la temperatura camerei. Recipientul se agită zilnic de mai multe ori.

La finalul perioadei de macerare, se filtrează și se păstrează în sticluțe de culoare închisă, închise ermetic.

Continuarea, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s