Uleiul de ciulin – preparare și administrare

Ciulinul este o “buruiană” pe care o întâlnim peste tot. Puțini știm că acesta are propeirtăți heptotonice, hepatoprotectoare, detoxifiante, antioxidante, fitogeriatrice, imunostimulatoare, galactogoge și regeneratoare.

Pentru a prepara uleiul de ciulin aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • jumătate de cană cu semințe de ciulin
  • o cană cu ulei vegetal.

Puneți ambele ingrediente într-un borcan din sticlă de culoare închisă, închideți-l ermetic și lăsați-l la macerat timp de 21 de zile, la loc răcoros, ferit de lumină.

La final strecurați și păstrați uleiul în recipiente din sticlă, de culoare închisă, la loc întunecos și rece.

Continuarea, aici.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s