Apa de tranadafir – preparare și aplicații

Trandafirul este una dintre cele mai iubite flori. Petalele acestuia sunt folosite în diverse preparate cosmetice, alimentare sau terapeutice.

etoda de preparare este foarte simplă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să turnați apă fierbinte peste petale și să le lăsați să stea așa timp de șase ore. Proporțiile de referință sunt o lingură cu petale la o cană cu apă.

Apa astfel obținută se folosește în cazul mai multor afecțiuni.

  • Dureri lombare – se aplică pe zona dureroasă comprese fierbinți.
  • Amețeală, vertij – comprese pe frunte.
  • Reumatism – băi calde la picioare.

Continuarea, aici.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s