Cura cu miere și hrean

Hreanul ajută organismul să lupte cu infecțiile și grăbește vindecarea, întărindu-l totodată.

Atât rețeta, cât și tratamentul sunt simple.

Pentru preparare, aveți nevoie de 10 linguri de hrean dat prin răzătoarea mică și amestecat bine cu 30 de linguri de miere de albine bio sau organică. După ce amestecul a fost bine omogenizat, se lasă la macerat timp de 3-4 zile, într-un borcan de sticlă închis ermetic. Odată ce procesul de macerare s-a încheiat, produsul poate fi administrat astfel: se iau 1-2 lingurițe de 4 ori pe zi. O cură durează 30 de zile și se poate relua după o pauză de două luni. Pentru rezultate optime, este recomandată repetarea curei de 5-6 ori.

Cura este recomandată în special bolnavilor care suferă de dureri pericardice.

Mai multe informații despre beneficiile hreanului pentru organism, aici.

Înainte de a începe această cură, bolnavii trebuie să consulte medicul specialist și să efectueze analize de glicemie și suc gastric.

Pe parcursul curei, bolnavii trebuie să evite fumatul și băuturile alcoolice, să nu facă efort fizic și cerebral prea intens, să nu alerge, să nu stea în frig, ploaie, căldură excesivă.

Mai multe, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s