Patru remedii apicole pentru nodulii tiroidieni

Nodulii tiroidieni apar odată cu înaintarea în vârstă și reprezintă niște excrescențe la nivelul tiroidei, 95% dintre ele fiind benigne.

Nodulii pot cauza dezechilibru hormonal, care, la rândui lui, poate crea alte probleme organismului.

Cauza apariției nodulilor nu este cunoscută, unii specialiși apreciind că moștenirea genetică ar putea avea un rol important.

Odată cu stabilirea diagnosticului de noduli tiroidieni benigni, cu acordul medicului, puteți încerca unul dintre tratamentele următoare, pentru a remedia această afecțiune:

  1. miere de albine și oțet de mere: o linguriță de miere și una de oțet de mere se diluează în 200 ml de apă și se bea de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. Cura se ține până când se consumă un litru de oțet, după care se face pauză 14 zile și se poate relua, la nevoie, urmând același curs, până la dispariția nodulilor;
  2. miere de albine și muguri de nuc: 200 g de muguri de nuc se fierb în 400 ml de apă, până când apa scade la jumătate, după care mugurii se pasează și se lasă la răcit. După ce s-au răcit, se adaugă 300 g de miere și se omogenizează bine produsul. Se iau câte 3 linguri pe zi, câte una înainte de fiecare masă. Produsul se păstrează la frigider;

Continuarea, aici.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s