Remediu cu miere de Manuka pentru sinuzită

Mierea de Manuka este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, originară din Noua Zeelandă și sud-estul Australiei.

Mierea de Manuka este produsă de albinele care culeg nectarul arbuștilor de Manuka și are o consistență groasă, închisă la culoare, cu gust ușor caramelizat, foarte parfumată. Pentru a determina gradul puterii antibacteriene a mierii, specialiștii din Noua Zeelandă au realizat un standard, numit Unique Manuka Factor sau, pe scurt, UMF.

Astfel, indicele UMF variază între 5 și 30, acesta fiind esențial pentru achiziționarea corectă a mierii de care aveți nevoie pentru tratarea unor afecțiuni.

Pentru sinuzită, aveți nevoie de miere cu UMF 25, aceasta fiind recomandată pentru tratarea infecțiilor rezistente. Spre deosebire de mierea obișnuită, proprietățile curative ale mierii de Manuka sunt stabile și nu își pierd eficacitatea atunci când sunt expuse la căldură, lumină sau diluare în lichide.

Pentru prepararea remediului împotriva sinuzitei aveți nevoie de: o cană de apă distilată, miere de Manuka, 1 pătrime de linguriță de bicarbonat de sodiu, o pătrime linguriță de sare de mare neiodată, un borcan steril cu capac etanș și o pipetă sterilă.

Continuarea, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s