Despre sarea roz de Himalaya

Sarea roz de Himalaya este cea mai bogată în minerale dintre săruri, culoarea sa fiind primul indicator al compoziției variate.

În compoziția chimică a sării de Himalaya s-au identificat 84 de substanțe ușor asimilabile de organism, printre care și: clorura de sodiu, calciu, potasiu, magneziu, sulfați, hidrogen, litiu, beriliu, bor, oxigen, fluor, aluminiu, carbon, nitrogen, fosfor, sulf, titaniu, crom, scandiu, silicon, mangan, cobalt, nichel, zinc, seleniu, sulf, brom, argint, iod, platină, aur etc.

Între beneficiile consumului de sare roz amintim:

  • previne bolile cardiovasculare
  • previne bolile aparatului respirator
  • normalizează Ph-ul organismului
  • îmbunătățește calitatea somnului
  • previne deshidratarea

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s