Trei leacuri cu struguri

Nutritivi, aromați, răcoritori și parfumați, strugurii sunt un aliment revitalizant pentru întregul organism.

În compoziția chimică a boabelor de struguri se regăsesc zaharuri, apă, glucide, substanțe aromate, taninuri, substanțe azotate, săruri minerale (potasiu, calciu, fier, fosfor, magneziu, seleniu), antioxidanți, vitaminele, A, B, C, K etc.

Stările de depresie ușoară și stresul pot fi alungate dacă se consumă o infuzie din frunze de viță-de-vie, preparată astfel: în jumătate de litru de apă clocotită se pun 7 frunze de la un soi de struguri roșii, mărunțite. Se lasă la infuzat jumătate de oră, după care se strecoară, iar lichidul astfel obținut se consumă în două reprize, dimineața și la prânz.

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s