Beneficiile consumului de extract de ghimbir cu miere

Originar din Asia, ghimbirul este o plantă ierboasă ale cărei rădăcini au proprietăți antiemetice, antivertiginoase, carminative, digestive, antialgice, sedative, antipiretice, calmante, revulsive, antiinfecțioase, antiinflamatorii, antioxidante și imunostimulatoare.

Pentru a prepara extractul de ghimbir, curățați o rădăcină și dați-o prin răzătoarea, mică până obțineți o linguriță de răzătură.

Puneți acestă cantitate într-un pahar cu apă plată rece și lăsați să stea timp de 24 de ore, la frigider. La final, adăugați o lingură cu miere și consumați, până la 3 cești pe zi.

Între beneficiile acestei combinații amintim:

  • întărește vederea
  • previne cataracta
  • afecțiuni ale sistemului urinar
  • cancer rectal, de colon
  • hipertensiune
  • ateroscleroză

Continuarea, aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s